Snickare Uppsala

Vi är en auktoriserad snickerifirma och arbetar enligt branschstandarder som PER, BBR, BKR, GVK och Säker Vatten. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som sträcker sig från exklusiva badrumsrenoveringar och praktiska köksrenoveringar till omfattande lägenhetsrenoveringar och dörrbyten. Vi är en heltäckande entreprenör inom ROT-sektorn och kan hjälpa dig med allt från större till mindre projekt.

Renovering

Att renovera hemmet är en oundviklig del av att äga en bostad. Oavsett om olika delar av hemmet slits med tiden eller behovet att få till en förändring finns det en nytta med att renovera. Förutom att det upprätthåller och förbättrar bostadens funktionalitet och utseende, så ökar det fastighetens värde. Vi utför bland annat arbeten inom:

Ombyggnation

Oavsett om det gäller att bygga ut, bygga till eller skapa något helt nytt, är vi här för att hjälpa dig genom varje steg. Med vår erfarenhet och fokus på kvalitet strävar vi efter att göra varje projekt till en smidig upplevelse efter uppsatta tidsramar. Låt oss tillsammans skapa det perfekta utrymmet för dig. Våra ombyggnationsprojekt kan bland annat innefatta:

 • Vindsrenovering
 • Lägenhetsrenovering
 • Utbyggnad
 • Nybyggnation

Läs mer om våra snickeritjänster här.

Snickare med lång erfarenhet

Vår byggfirma omfattar kompetenta målare, golvläggare, plattsättare och skickliga snickare. Våra värdeord är flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi hanterar allt från små servicejobb till större entreprenader. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök från en firma som alltid levererar i tid.

Skicka ditt meddelande


  Kontakta oss

  Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

  Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

  Begär kostnadsfri offert