Tapetsering

Har du planer på att tapetsera om? Alfred Holm har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av tapetsering, som resulterat i många nöjda kunder genom åren. Vi utför alla typer av arbeten i Uppsala med omnejd. Med våra yrkesmän garanterar vi ett toppenresultat, från noggrant grundarbete till färdigt rum. Och med kvalitetscertifiering från Måleriföretagen i Sverige kan du lugnt överlåta arbetet i våra händer och se fram emot ett färdigt resultat utförda av proffs.

Vi på Alfred Holm hjälper dig mer än gärna med allt från mindre tapetjobb till totalrenoveringar. Med våra hantverkare bestående av allt från PER-behöriga plattsättare till skickliga snickare, kan ni räkna med en etablerad entreprenör som erbjuder totalentreprenader till ett bra pris. Självklart arbetar vi dessutom med ROT-jobb.

Skicka ditt meddelande

Välkommen att kontakta oss angående just ditt behov av tapetsering!


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert