Tapetsering Uppsala

Att tapetsera om i sitt hem innebär inte bara att uppdatera utseendet i ett rum, utan att också få uttrycka sin egen personliga stil och skapa en atmosfär som sätter en specifik stämning i rummet.

Vi är en del av Måleriföretagen i Sverige och följer branschens kvalitetspolicy och har alltid 2 års garanti på arbetet. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert via vårt formulär så förvandlar vi ditt hem till precis så som du vill ha det.

Mönsterpassad tapet i olika material

Vi är specialister på olika tapeter och kan skräddarsy lösningar efter dina behov. Vi mönsterpassar tapeten för att skapa en elegant och sömlös yta. De tapeter vi arbetar med innefattar bland annat:

 • Non woven-tapet
 • Papperstapet
 • Vävtapet

Låt oss tapetsera och slipp luftbubblor

Vi säkerställer en luftbubbel-fri omtapetsering. När du anlitar oss på Alfred Holm när du ska tapetsera om ditt hem kan du känna dig trygg i att våra hantverkare levererar ett bra resultat – allt från noggrant grundarbete till färdigt rum så att du inte behöver oroa dig för bubblor eller ojämnheter i din tapet.

Alfred Holm – lång erfarenhet av omtapetsering i Uppsala

Vi följer alla branschstandarder som innefattar garantier, besiktning och åtgärder av eventuella brister. Oavsett vilken typ av tapet du vill ha så kan vi hjälpa dig.

Hör av dig till oss för en gratis offert från ett av Uppsalas mest erfarna måleriföretag så återkommer vi med ett kostnadsförslag. Du når oss via vårt kontaktformulär, telefon på 018-15 00 75, eller mail info@alfredholm.se.

Skicka ditt meddelande

Välkommen att kontakta oss angående just ditt behov av tapetsering!


  Kontakta oss

  Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

  Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

  Begär kostnadsfri offert