Målare Uppsala

Vi utför allt från traditionella till moderna måleritjänster, såväl invändigt som utvändigt och kan förvandla ditt hem, trapphus eller kontorslokaler till en inbjudande miljö.

Vi är gärna med dig tidigt i beslutsfasen och kan hjälpa dig med kulörval, färgmaterial och planering för att dina visioner ska bli verklighet. Oavsett om du är en privatperson, företag eller BRF har vi en måleritjänst för dina specifika behov. Kontakta oss redan idag via vårt offertformulär så återkommer vi så snabbt vi kan.

Våra måleritjänster

Trapphusmålning: Målning av trapphusets väggar som förnyar och fräschar till utrymmet.
Invändig målning: Målning av innerväggar och innertak.
Utvändig målning: Fasadmålning på träpanel, puts och andra ytor.
Fönstermålning: Målning av fönsterramar och karmar för att bevara träet och ge fönstret en skyddande yta.
Tapetsering: Tapetsering av väggar och fondvägg för att skapa olika mönster, texturer eller färger.
Nybyggnation: Målning för nyproducerade byggnader både invändigt och utvändigt.
Underhållsmålning: Målning av befintliga ytor för att bibehålla kvalitet över tid.
Dekorationsmålning: Dekorationsmålning för att förbättra estetiken från olika tidsperioder.
Epoximålning: Epoximålning är en slitstark målningsmetod som använder epoxifärg för att skydda och försköna ytor som metall och betong.

Certifierad målare enligt Måleriföretagen i Sverige

Vi arbetar enligt Måleriföretagen i Sveriges certifieringsregler vilket innebär att vi följer branschens kvalitets- och arbetsmiljöpolicy som bland annat innefattar:

2 års garanti på arbetet
Opartisk besiktning
Åtgärd av eventuella fel och brister

Att beställa en måleritjänst genom oss ska innebära en trygghet för dig som kund. Genom nöjd kund-garantin kan vi garantera dig att arbetet utförs på ett korrekt sätt och i full överensstämmelse med samtliga branschregler.

Rot-avdrag på måleriarbetet

För dig som är privatperson kan du nyttja ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. När du anlitar oss på Alfred Holm hjälper vi dig med ansökan och förenklar processen för dig.

Målerifirma i Uppsala

Vi på Alfred Holm har i över 80 år hjälpt våra kunder med måleriarbeten i Uppsala. Sedan 30 år tillbaka har vi utvecklat vårt företag och är idag en heltäckande entreprenör. Kontakta oss redan idag för ditt nästa byggprojekt så är vi med och förverkligar dina renoveringsdrömmar.

Skicka ditt meddelande


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert