Golvslipning i Uppsala

Alla golv slits av tidens tand. Men du behöver inte lägga nytt för att ge ditt golv ett ansiktslyft. Golvslipning är ett utmärkt alternativ – inte minst när det gäller gamla trägolv som behöver fräschas upp. Idag kan man slipa golv av många olika material –trä, linoleum, betong, till och med sten! Vi på Alfred Holm har kunniga medarbetare som slipar alla typer av golv i Uppsala med omnejd.

Med vår kunskap och erfarenhet snyggar vi till ditt golv så att hela rummet, lägenheten eller huset får ett lyft. Alla våra hantverkare är utbildade, erfarna och certifierade –därför kan du räkna med att arbetet utförs på ett säkert och förstklassigt sätt. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

Vi erbjuder olika behandlingar

Anlitar du oss på Alfred Holm för att slipa ditt golv så kan du välja mellan många olika alternativ. Är det ett furu-eller parkettgolv som ska slipas så går det till exempel utmärkt att komplettera med lack- eller oljebehandling. Vi kommer också gärna med förslag på en passande efterbehandling som ger golvet den vackra ådra och nyans som du önskar. Du kan dessutom smidigt byta utseende på ditt trägolv med hjälp av ytbehandlingar som exempelvis vaxning eller målning.

Vi lägger nytt golv eller reparera befintligt

Ett golvs hållbarhet beror mycket på den grad av slitage som det utsätts för. Ibland är golvet för slitet för att en omslipning ska löna sig, då kan någon av våra golvläggare lägga in ett nytt golv åt er. Vi utför även golvreparationer, som mindre vattenskador eller större repor. Kontakta oss idag för en konsultation och för mer information!

Skicka ditt meddelande

Kontakta oss på Alfred Holm för golvslipning av alla sorters golv så som fiskbensparkett eller massiva trägolv.


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert