Badrumsrenovering Uppsala

Renovera badrum Uppsala

Behöver du hjälp med badrumsrenovering i Uppsala? Vi på Alfred Holm är en totalentreprenad som har över 80 års samlad erfarenhet av bland annat måleriarbeten, badrumsrenoveringar, plattsättning och golvläggning i Uppsala.

Vi kan hjälpa dig att renovera ditt badrum precis så som du vill ha det. Vi arbetar efter uppsatta branschstandarder och lämnar alltid garantier på vårt arbete. Kontakta oss idag och boka ett kostnadsfritt hembesök!

Renovera badrum i Uppsala – Så går det till

1. Platsbesök

Vi kommer hem till dig och tillsammans tar vi fram en plan, ritningar, val av ytskikt och badrumsinredning. Med dig tar vi fram en tidsplan för när badrumsrenoveringen ska vara klar och lämnar en offert som du får ta ställning till i lugn och ro.

2. Rivning av befintligt badrum

När du accepterat offerten påbörjas rivningen av ditt befintliga badrum. Ytskikt, väggar och golv rivs, är brunnen äldre än 1990 byts den även ut. Vid behov kan vi behöva dra om vatten och värme för att uppfylla branschstandarder för Säker vatteninstallation och BBR.

3. Badrumsrenovering och underarbete

Badrumsrenovering påbörjas. Vid behov sätts nya väggskivor upp alternativt att de befintliga putsas upp. Om det behövs gjuter vi en ny golvbrunn och jämnar till golvet så att det lutar rätt mot brunnen.

4. Ytskikt i badrum

Nu är det dags för det sista steget! Vi monterar det ytskikt ni valt. Om det är kakel eller klinkers så sätter vi först upp ett vatten- och ångtätt skikt. Om det är golv- eller väggmatta så fungerar ytskiktet som tätskikt.

5. Montering av badrumsinredning

Slutligen är det dags för den sista monteringen av badrumsinredning, foder och annat. Självklart ser vi till att städa upp ordentligt efter oss när jobbet är klart.

Vi renoverar ditt badrum enligt branschregler

Vi renoverar alltid ditt badrum efter uppsatta branschstandarder enligt BBR, BKR, GVK och Säker Vatten. Vi har över 80 års samlad erfarenhet av bland annat måleri, bygg, golvläggning och plattsättning i Uppsalatrakten. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert i samband med din badrumsrenovering redan idag.

Skicka ditt meddelande

Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert