Om Alfred Holm AB

Vi har mer än 70 års erfarenhet av ytskiktsrenoveringar i Uppsala.

Vår historia

Alfred Holm AB grundades 1943 i Uppsala och var ett renodlat måleriföretag ända fram till åttiotalet. Sedan ca 30 år tillbaka har vi egna golvläggare och sedan ca 10 år tillbaka har vi egna snickare och plattsättare. Vi erbjuder totalentreprenader sedan lång tid tillbaka.

Vi är den kompletta specialisten på ytskikt

Alfred Holm AB har plattsättare, golvläggare, snickare och målare i personalstyrkan. Detta gör att vi kan utföra komplexa arbeten åt dig som kund med kort varsel, utan att extra ledkostnader tillkommer. Vi lever efter ledorden flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi är en heltäckande entreprenör och utför allt från mindre jobb till större inom ROT-sektorn. Vi har privatpersoner, kommuner, landsting, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag som kunder.

Alfred Holm AB består av tre huvudavdelningar

1. Måleri

Vi har över 20 målare som står rustade för att klara av alla typer av målning och tapetsering.

2. Golvläggning

Våra 10 golvläggare utför alla typer av golvläggning och är GVK-auktoriserad för våtrumsläggning.

3. Byggservice

Våra snickare och plattsättare utför bland annat badrumsrenoveringar, hyresgästanpassning och åtgärdar fuktskador.

Kontakta oss

Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

Begär kostnadsfri offert