Plattsättning

Om du är redo att förbättra någon del av ditt hem eller företag med hållbart, snyggt kakel eller klinker kan du tryggt lita på våra skickliga plattsättare i Uppsala. Vi på Alfred Holm förfogar över egna plattsättare och utför alla olika slags plattsättningar i Uppsala som exempelvis kakling av badrum och golvläggningar med klinker och andra material.

Vi kan hantera alla dina plattsättnings- och kakelbehov så att du kan njuta av ett vackert utrymme i många år framöver. Från den första installerade plattan till den sista beröringen så kommer vi att säkerställa ett professionellt och fackmannamässigt utfört arbete enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Varför Alfred Holm?

 • Alfred Holm grundades redan år 1943 och tillhandahåller professionella plattsättare i Uppsala som upprätthåller branschens bästa installationsriktlinjer för hållbarhet, hantverk och prestanda.
 • Vi följer tillverkarnas rekommenderade installationsprocedurer vilket säkerställer de mest fördelaktiga garantierna som finns i branschen.
 • Sanna experter – kakel och klinker finns tillgängligt i ett stort antal olika former och mönster och våra plattsättare vet exakt hur man installerar dessa för att uppnå optimala slutresultat.
 • Helhetslösning – du bestämmer själv vilken design som du önskar, resten sköter vi. Du kan lugnt koppla av, vi levererar alltid våra jobb enligt branschens bästa praxis.

Kvalitet, ärlighet och perfekta resultat

Det primära för oss är kvalitet, ärlighet och perfekta resultat för detta leder alltid till nöjda kunder. Vi utför allt från mindre jobb till större inom ROT-sektorn och har både privatpersoner, kommuner, landsting, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag som kunder.

Skicka ditt meddelande

För mer information om plattsättning i Uppsala från oss på Alfred Holm, ring till 018-843 38 15 eller fyll i formuläret nedan.


  Kontakta oss

  Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

  Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

  Begär kostnadsfri offert