Trapphusmålning & trapphusrenovering i Uppsala

Att renovera och måla om trapphuset är avgörande för att bevara fastigheten i ett gott skick och skapa en välkomnande miljö för de boende. Vi på Alfred Holm har sedan 40-talet hjälpt fastighetsägare och BRF:er med deras trapphusmålning och är gärna med dig när du behöver renovera ditt trapphus.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök så är vi med dig när du vill förvandla ditt trapphus till en trivsam miljö. Du kan enkelt komma i kontakt med oss via vårt formulär till höger så återkommer vi så snabbt vi kan.

Måla om trapphus som är anpassad till fastighetens historia

När du anlitar oss kan vi hjälpa dig att ta fram färgsättningsförslag som passar din fastighets historia. Våra hantverkare kan ta skrapprover för att få fram information om fastighetens historiska utseende. Vi utför sedan en provmålning tillsammans med dig för att säkerställa att kulör- och färgvalet stämmer överens.

Förutom trapphusmålning kan vi tillsammans med dig syna resten av trapphuset för att hitta saker som kan behöva åtgärdas. Det kan allt från el, till armaturer och hissinredning.

Alfred Holm – lång erfarenhet inom bygg & måleri

När du anlitar oss involverar vi dig som kund tidigt i arbetsprocessen så att du är delaktig i renoveringen och kan känna dig trygg i att du får det resultat du önskar.

Vi har över 80 års erfarenhet av ytskiktsrenoveringar i Uppsala och sedan 20 år har vi våra egna snickare, plattsättare, golvläggare och erbjuder totalentreprenad. Kontakta oss och dela med dig av dina tankar och funderingar så hjälper vi dig att uppnå dina renoveringsdrömmar. Du når oss via vårt kontaktformulär, telefon 018-15 00 75 eller via mail på info@alfredholm.se.

Skicka ditt meddelande


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert