Tjänster

Alfred Holm AB är heltäckande inom ROT-sektorn med golvläggare, plattsättare, målare och snickare.

Alfred Holm AB grundades 1943 i Uppsala och arbetar efter ledorden flexibilitet, tradition och kvalitet. Företaget har idag tre huvudavdelningar vilka beskrivs mer i detalj här nedanför:

Målare

Hos oss finner du målare som har erfarenhet och är utbildade för alla typer av måleri och tapetsering. Alla är yrkesmän in i märgen med gesällbrev och kan allt mellan traditionell målning med linolje- eller limfärg till dagens blandningar och material. Våra målare kan även utföra dekorations- och epoxymålning samt sprutlackering. Det är framförallt ROT-jobb vi utför. Vi vet hur man målar för ett långsiktigt hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Vi har uttalad kvalitets- och arbetsmiljöpolicy samt arbetar efter Måleriföretagen i Sveriges certifieringsregler.

Golvläggare

Alla våra golvläggare är GVK-auktoriserade för våtrumsläggning. Alla har gedigen erfarenhet som gör att vi lägger golv som håller länge. Vi utför allt inom golvläggning och lägger på alla typer av underlag. Våra golvläggare lägger mycket mattor, linoleum-, plast- och heltäckningsmattor. Vi lägger även parkett, laminat och olika typer av plattor, dock ej keramik, det gör våra plattsättare som finns under vår byggserviceavdelning.

Snickare / plattsättare

Genom att vi har vår byggavdelning med kompetenta snickare är vi idag en heltäckande entreprenör inom ROT-sektorn. Vi kan alltid genomföra jobben med egen personal och skulle det mot förmodan behövas så tar vi in en annan underentreprenör. Som kund behöver du inte oroa dig för att jobbet inte ska bli klart på utsatt tid. Vi blir bl.a. anlitade för att åtgärda fuktskador, genomföra badrumsrenoveringar, renovera kök och hyresgästanpassningar. Vi har dessutom egna plattsättare med tätskiktsbehörighet enligt PER:s branschregler som färdigställer kakel i badrum och kök.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för en heltäckande ytskicksentreprenör som alltid håller tidsplanen. Vi arbetar framförallt i Uppsala med omnejd och nås på telefonnummer: 018- 15 00 75 eller via mailen:info@alfredholm.se.