Badrumsrenovering

Lång erfarenhet av badrum

Ett riktigt bra badrum är funktionellt med en personlig touch, men det är också en plats dit många söker sig för en gnutta vardagslyx. Därför är det viktigt att badrummet ger ett harmoniskt intryck. För oss på Alfred Holm AB är inga badrum för stora, för små eller för komplicerade att renovera. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum i Uppsala med omnejd.

Tillsammans tar vi fram en passande lösning

Tillsammans med Er, genom ett platsbesök, tar vi fram en plan för hur ett funktionellt och snyggt badrum kan se ut. Ni får hjälp med ritning och val av ytskikt samt inredning. Vi går gemensamt igenom hur arbetet kommer att fortskrida och kommer gemensamt fram till lösningarna som passar Er bäst. Självklart får Ni en skriftlig offert att ta ställning till i lugn och ro!

Badrumsrenovering steg för steg

1. Förberedning

När vi utför badrumsrenoveringar görs det i olika steg. Först täcker vi golv fram till badrummet. Efter det monterar vi ner all inredning, som toalettstol, handfat, skåp, element med mera. Här kan Ni bestämma om Ni vill behålla hela eller delar av den gamla inredningen eller om Ni vill att vi ombesörjer bortforsling.

2. Rivning

När dessa förberedelser är klara är det dags för rivning, då ytskiktet på väggar och golv rivs, även brunnen byts oftast, krav om den är äldre än 1990. Hur mycket vi lägger ner på detta beror på vad som ska utföras i badrummet. Vatten och värme kan behövas dras om för att uppfylla Säker Vatten samt BBR’s regler.

3. Återuppbyggnad och underarbete

Därefter kommer återuppbyggnad och underarbete, väggarna putsas upp eller så monteras nya skivor. Eventuell ny golvbrunn gjuts och golvet spacklas för att få rätt höjd och rätt lutning mot golvbrunnen.

4. Montering av ytskikt

Sedan kommer grädden på moset, vi monterar Ert utvalda ytskikt! Om det är kakel och klinkers monteras först ett vatten och ångtätskikt. Är det golv och väggmatta är det själva ytskiktet som är tätskikt.

5. Montering av inredning

Därefter är det slutlig montering av inredning, foder med mera. Vi avslutar självklart jobbet med att göra rent efter oss.

Allt arbete utförs enligt gällande regler

Hela arbetet utförs naturligtvis av hantverkare med erforderliga kompetenser och certifikat. Allt utförs enligt regler utfärdade av BBR, BKR, GVK, Säker Vatten och Elinstallation.

Vi älskar att se våra kunder pusta ut efter en lyckad renovering och bevisa att det inte behöver vara så svårt som ryktet säger. Anlitar du Alfred Holm till ditt badrum så kommer du bli 100% nöjd!

Direktlänkar

Skicka ditt meddelande

Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert