Golvläggare

Vi lägger golv som håller länge!

Vi är ett företag som är specialiserade inom golvläggning och utför allt från parkettgolv, trägolv, linoleumgolv och vinylgolv till golvslipning i Uppsala. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att förvandla ditt utrymme till ett rum med vackra och hållbara golv. Kontakta oss idag genom vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert.

BKR- och GVK-auktoriserad golvläggning

Med gedigen kunskap och erfarenhet i ryggen lägger våra golvläggare det golv du önskar. Vi utför allt inom golvläggning i Uppsala med omnejd och lägger golv på alla typer av underlag. Alla golvläggare hos oss är dessutom GVK-auktoriserade för våtrumsläggning.

När det gäller keramikplattor är det våra BKR-auktoriserade plattsättare på vår byggserviceavdelning som utför arbetet.

Miljö- och allergivänliga golv

Det allra bästa ur miljösynpunkt är givetvis att reparera och slipa sina golv, vilket vi gärna står till tjänst med. Ibland vill man dock lägga ett helt nytt golv och då finns idag ett flertal golv som är både miljö- och allergivänliga.

Linoleumgolv

Linoleumgolven har de senaste åren fått en renässans då de är såväl miljövänliga som stryktåliga och passar i de flesta utrymmen. Linoleumgolv är tillverkade av förnyelsebara råvaror och innehåller varken lösningsmedel eller mjukgörare. Tillverkningsprocessen är dessutom energisnål. Ett miljömässigt bra val som kan fås i en rad olika färger och mönster.

Trä- och parkettgolv

Trä- och parkettgolv är snygga, tåliga och långlivade. En massiv stavparkett kan slipas om och om igen och kan hålla en livstid eller mer. Efterbehandlar man med en hårdvaxolja har man ett lika vackert som tåligt golv som man gärna sätter sina bara fötter på.

Vinylgolv

Vinylgolven kan utgöra ett bra allergivänligt alternativ då de är ftalatfria och läggs med ett klicksystem vilket gör att inget lim krävs.

Skicka ditt meddelande

Tveka inte att kontakta oss för att se vad våra golvläggare kan göra för just dig. Varmt välkommen med din förfrågan!


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert