Köksrenovering

Vi tar oss an alla former av köksuppdrag

Ett kök brukar kallas för hemmets hjärta. Här spenderar du mycket tid så det är värt att tänka till lite extra för att få just ditt drömkök. Känner du att du behöver ett helt nytt kök, eller bara nytt kakel eller köksluckor? Då har du kommit rätt! Vi kan hjälpa dig med alla former av köksuppdrag, stora som små. Väggar som är välvda eller vinklar som inte är helt raka? Inga problem! Vi ser till att ditt nya kök fungerar även om du skulle ha ett lite ovanligare hus eller en äldre byggnad där saker och ting är lite osymmetriska.

Vi erbjuder helhetslösningar

I och med att Alfred Holm är en totalentreprenör så erbjuder vi helhetslösningar, det gäller också köksrenoveringar. Vi tillhandahåller materialet och de olika typer av snickare och byggare som krävs – på så sätt slipper du själv samordna insatser från en mängd olika hantverkare. Självklart har vi våtrumscertifiering enligt BKR, och under renoveringen kan du känna dig trygg med priset inkluderar alla nödvändiga försäkringar och garantier.

Tillsammans har vi en löpande dialog

Under projektets gång har vi tillsammans en löpande dialog med dig som kund för att slutresultatet ska bli 100 % som du har tänkt dig. Vi kommer med förslag och idéer på vad som kan förbättras, men även vad som kanske inte går att genomföra. Vi börjar med hembesök för måttagning och planering, därefter kommer du följa med i vårt arbete under processen och till sist blir det uppföljning efter renoveringens avslutande –allt för att du ska trivas och vara nöjd med ditt nya vackra kök!

Skicka ditt meddelande

Naturligtvis kan du även använda ditt ROT-avdrag när du ska renovera ditt kök. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller ett kostnadsförslag!


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert