Köksrenovering

Köksrenovering Uppsala

Köket brukar kallas för hemmets hjärta. Om du går i tankarna för att renovera ditt kök kan vi vara med att få det precis som du vill ha det. Vi på Alfred Holms har över 80 års samlad erfarenhet och nära samarbeten med HTH kök, Ikea och Kvik.

Med oss får du hantverkare som alltid arbetar efter uppsatta branschstandarder och vi lämnar alltid garantier på vårt arbete. Kontakta oss idag och boka in ett kostnadsfritt hembesök så lämnar vi en offert som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Helhetslösningar inom köksrenovering

Vi fixar allt när det kommer till din köksrenovering. När du anlitar oss får du allt samlat på ett och samma ställe – material, snickare, målare, rörmokare och elektriker. Det betyder mindre krångel för dig.

Dessutom behöver du inte känna dig orolig! Vi följer alla regler och bestämmelser enligt BKR. Det innebär att priset för din köksrenovering inkluderar alla försäkringar och garantier – så att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg i att allt görs på rätt sätt.

Lång erfarenhet av renovera kök i Uppsala

Vi har över 80 års samlade erfarenheter av köksrenovering, måleri, snickeri, plattsättning och golvläggning i Uppsala.

När du anlitar oss kommer vi att ha en löpande dialog under köksrenoveringens gång för att du ska kunna känna att slutresultatet blir exakt så som du tänker dig. Vi kan också lämna förslag och komma med idéer om du behöver ett bollplank. Kontakta oss redan idag för en gratis offert och ett kostnadsfritt hembesök, så är vi med dig under hela resans gång.

Skicka ditt meddelande

Naturligtvis kan du även använda ditt ROT-avdrag när du ska renovera ditt kök. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller ett kostnadsförslag!


    Kontakta oss

    Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader

    Vår organisation omfattar målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Alfred Holms ledord handlar om flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader. Kontakta oss för en heltäckande ytskiktsentreprenör som alltid håller tidsplanen.

    Begär kostnadsfri offert