Om företaget

Vi har mer än 70 års erfarenhet av ytskiktsrenoveringar i Uppsala

Alfred Holm AB grundades 1943 i Uppsala och var ett renodlat måleriföretag ända fram till åttiotalet. Sedan ca 30 år tillbaka har vi egna golvläggare och sedan ca 10 år tillbaka har vi egna snickare och plattsättare. Vi erbjuder totalentreprenader sedan lång tid tillbaka.

Vi är den kompletta specialisten på ytskikt som badrum m.m.

Alfred Holm AB har plattsättare, golvläggare, snickare och målare i personalstyrkan. Detta gör att vi kan utföra komplexa arbeten åt dig som kund med kort varsel, utan att extra ledkostnader tillkommer. Vi lever efter ledorden flexibilitet, tradition och kvalitet. Vi utför allt från mindre jobb till större inom ROT-sektorn. Vi har privatpersoner, kommuner, landsting, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag som kunder.

 

Alfred Holm AB består av tre huvudavdelningar:

  • Måleri – över 20 målare står rustade för att klara av alla typer av målning och tapetsering.
  • Golv – samtliga våra 10 golvläggare utför alla typer av golvläggning och är GVK-auktoriserad för våtrumsläggning.
  • Bygg – genom byggdelen är vi en heltäckande entreprenör inom ROT-sektorn. Våra snickare och plattsättare utför badrumsrenoveringar, hyresgästanpassning och åtgärdar fuktskador m.m.

 

Kontakta oss för mer information

Anlita oss för pålitligt och snabbt utfört arbete till marknadsmässiga priser i Uppsala med omnejd. Att vi är fulltäckande inom ROT-sektorn gör att du ofta bara behöver hantera en entreprenör, oss. Kontakta oss för mer information på telefonnummer: 018- 15 00 75 eller via mailen: info@alfredholm.se.

 

Jobbansökan

Läs mer på vår jobbsida om lediga tjänster och för att skicka in en jobbansökan.