Utvändig målning

Alfred Holm utför både utvändig och invändig målning på många typer av material i hela Uppsalatrakten. Är du osäker på vilken kulör ditt hus ska målas om i? Våra målare har lång erfarenhet inom fasadmålning och hjälper dig gärna med färger och idéer så att huset när det väl är färdigt har återfått sin forna glans.

Utvändig målning av fasad

Vid målning av hus är syftet egentligen att fasadvirket ska få betydligt längre hållbarhet. Ett ordentligt förarbete är därför A och O för ett lyckat slutresultat. Vi skrapar och grundar träfasaden, målar med olja vid behov och använder färg som tål väder och vind i många år. I och med att fasadmålning är ett så stort och omfattande projekt lönar det sig att låta Alfred Holm göra jobbet åt dig, så slipper du ägna husfasaden en tanke på många år framöver. Med mer än 60 års erfarenhet av måleri försäkrar vi att resultatet blir just så som du tänkt dig –om inte bättre!

Vi arbetar med både bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner så välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert.