Trapphusrenovering & Trapphusmålning

TrapphusmålningGår ni i tankar om att renovera eller måla trapphuset? En väl utförd trapphusmålning ger inte bara ett varmt och inbjudande intryck utan höjer också fastighetens värde. Alfred Holm har stor erfarenhet av trapphusrenovering i Uppsala och trapphusmålningar i olika tidsepoker. Våra duktiga målare tar sig an projektet med van hand och strävar alltid efter att hålla en nära dialog med kunden. Vi utför allt från slitstark målning till ådring och marmorering.

Tillsammans med er går vi igenom vad som behöver åtgärdas förutom själva målningen. Det kan vara byte av el och armaturer, matta, hissinredning m.m. Våra hantverkare börjar också med att ta skrapprover av väggytskiktet i huset för att få fram mer information om hur byggnaden har sett ut genom åren. Proverna hjälper oss i arbetet med att ta fram olika färgsättningsförslag som är anpassade till fastighetens historia. Därefter görs en provmålning för att säkerställa att valet av kulör överensstämmer med färgsättningsförslaget. Efter godkännande av provmålningen kan måleriarbetet påbörjas.

Anlitar du Alfred Holm så kan du känna dig trygg med att slutresultatet blir ett nytt, vackert och fräscht trapphus – där du som kund tidigt blir involverad i arbetsprocessen.

Kontakta oss