Golvläggning

Vi lägger golv som håller länge! Med gedigen kunskap och erfarenhet i ryggen lägger våra golvläggare det golv du önskar. Vi utför allt inom golvläggning i Uppsala med omnejd och lägger golv på alla typer av underlag. Alla golvläggare hos oss är dessutom GVK-auktoriserade för våtrumsläggning.

Golvläggare i Uppsala

Mattor, linoleumgolv, plast- och heltäckningsmattor lägger vi ofta hos våra kunder men även parkett, laminat och olika typer av plattor är efterfrågat och något vi gärna utför.

När det gäller keramikplattor det våra BKR-auktoriserade plattsättare på vår byggserviceavdelning som utför arbetet.

Miljö- och allergivänliga golv

Det allra bästa ur miljösynpunkt är givetvis att reparera och slipa sina golv, vilket vi gärna står till tjänst med. Ibland vill man dock lägga ett helt nytt golv och då finns idag ett flertal golv som är både miljö- och allergivänliga.

Linoleumgolven – har de senaste åren fått en renässans då de är såväl miljövänliga som stryktåliga och passar i de flesta utrymmen. Linoleumgolv är tillverkade av förnyelsebara råvaror och innehåller varken lösningsmedel eller mjukgörare. Tillverkningsprocessen är dessutom energisnål. Ett miljömässigt bra val som kan fås i en rad olika färger och mönster.

Trä- och parkettgolv – är snygga, tåliga och långlivade. En massiv stavparkett kan slipas om och om igen och kan hålla en livstid eller mer. Efterbehandlar man med en hårdvaxolja har man ett lika vackert som tåligt golv som man gärna sätter sina bara fötter på.

Vinylgolven – kan utgöra ett bra allergivänligt alternativ då de är ftalatfria och läggs med ett klicksystem vilket gör att inget lim krävs.

Tveka inte att kontakta oss för att se vad våra golvläggare göra för just dig.

Varmt välkommen med din förfrågan!

GolvläggningSpackling av golv i Uppsala av Anders Lindgren