Lediga jobb

Välkommen att bli en del av vår trevliga arbetsplats.


Arbetsledare Byggservice

Byggserviceavdelningen har de senaste åren gått starkt och vi ser en fortsatt stor efterfrågan framåt. Vi söker därför en Arbetsledare för vår byggserviceavdelning. Är du en person med starkt driv som trivs med frihet under ansvar kan du vara den vi söker!

Om tjänsten 

I rollen som Arbetsledare för byggserviceavdelningen kommer du att ansvara för och leda 5 plattsättare och 3-4 snickare. Din avdelning utför huvudsakligen badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, flytspacklingar, plattsättning samt mindre snickeriarbeten till den privata marknaden. Dina dagar kommer att bestå av leda arbetet och koordinera projekten. En viktig del av ditt jobb sker vid uppstart och slutbesiktning, övriga delar av arbetet hos kund sköter våra duktiga hantverkare. Du har kontinuerlig dialog med övriga arbetsledare inom organisationen och externa parter så som underleverantörer och övriga samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för avdelningen, både gällande budget och kundnöjdhet och du rapporterar direkt till vd. Arbetet innebär även administrativa uppgifter som offerter och faktureringsunderlag. I rollen ingår inte personalansvar.

 Vi jobbar i branschsystemet Entré och då vi är inne i en digitaliseringsprocess behöver vi ännu en kollega som ser fördelarna med digitalisering!

Om dig 

För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet av ombyggnationer och goda kunskaper om våtrum och Säkert Vatten. Har du redan certifieringar inom BKR och GVK är det ett stort plus. Du har också erfarenhet av ledarskap på något vis. Vi har många engelskspråkiga kunder och ser det därför som meriterande om du förutom svenska även har goda kunskaper i engelska. Då vi är inne i en digitaliseringsprocess så ser vi att du har goda datorkunskaper och är allmänt systemkunnig. Rollen kräver att du har B-körkort. 

Som person är du självgående och driven, att ha ansvar är något du trivs med. Ofta ansvarar du för olika projekt parallellt och då krävs det att du är välorganiserad och har god struktur. Du och ditt team arbetar främst mot privatkunder och det kräver förståelse och social förmåga. För oss är det viktigt att våra kundrelationer bygger på förtroende och vi hoppas att du delar de värderingarna med oss.

Vi ger dig möjligheten att driva en egen avdelning på ett stabilt företag som erbjuder byggservice till hög kvalitet. Vi har 80 års erfarenhet från området och många nöjda kundrelationer. Hos oss på Alfred Holm är vi måna om de individer som jobbar hos oss och vi strävar alltid efter att vara en bra och trygg arbetsgivare. 

Krav

  • Erfarenhet av ombyggnationer
  • Goda kunskaper inom våtrum och Säkert Vatten 
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Goda datorkunskaper 
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Certifiering i BKR eller GVK
  • God engelska i tal och skrift

Bra att veta

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor går det bra att kontakta rekryteringskonsult Kemmie Hansson på

070-466 1669 eller på kemmie.hansson@jobbet.se.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 


Spontanansökan

Här kommer vi publicera lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi söker bland annat snickare, plattsättare med våtrumsbehörighet, målare, golvläggare och övriga kompetenta hantverkare.

Skicka in din ansökan: 

Lediga jobb som Snickare & Målare i Uppsala